Friday, July 16, 2010

D'Tone & D'Green

D'Tone & D'Green merupakan makanan semulajadi 100% yang bukan sahaja menguraikan makanan dengan berkersanan tetapi ia juga membantu menormalkan metabolisme di dalam tubuh badan manusia. Anda tidak perlu menjalankan senaman fizikal dengan sengaja, membataskan makan atau memakan jenis-jenis makanan tertentu untuk menghilangkan lemak.

Kebanyakan orang tidak sedar bahawa makanan lazat dan berzat yang mereka makan setiap hari mendatangkan makanan dalam abad ke-21 mempunyai satu ciri am, iaitu mereka adalah makanan "tanpa nyawa" pemprosesan makanan masa kini hampir memusnahkan 100% enzim-enzim yang terdapat di dalam makanan, iaitu ia tidak mengandungi sebarang enzim-enzim hidup. "Nyawa" dalam makanan bermakna ia kaya dengan enzim-enzim yang penting dalam kehidupan.

Apa itu D'Tone & D'Green???

D'Tone* Memperbaiki Susuk Badan ~ Menyingkirkan bahan-bahan buangan di dalam tubuh badan Dan mengekalkan keseimbangan bakteria dalam usus.

* Anti-Radang dan Anti-Bakteria ~ Radang merupakan tindakbalas oleh sel-sel rosak di dalam tubuh badan manusia. Ia mempunyai ciri-ciri anti-bakteria untuk memusnahkan bakteria.

* Ciri-ciri Penguraian ~ Menguraikan bahan-bahan buangan bertakung di bahagian-bahagian berkenaan dan di dalam salur-salur darah

* Membersihkan Darah ~ Menguraikan kolesterol dalam darah berasid dan menyingkirkan bahan-bahan buangan di dalam darah. Mengekalkan kealkalian sederhana sementara meningkatkan peredaran darah.

* Mengaktifkan Sel-sel ~ Meningkatkan metabolisme dalam sel-sel, menguraikan sel-sel, sel-sel mati mengaktifkan cecair limpa dan membantu penjanaan semula sel-sel.

D'Green


* Menghalang pembiakan bakteria dan patogen bahaya di dalam usus, mengurangkan pencemaran dan perebakan toksin-toksin didalam usus.

* Meningkatkan peristalsis usus menyingkiran najis bertakung, mencegahkan sembelit dan disentri serta memperbaiki penyakit-penyakit pencernaan.

* Menguraikan toksin-toksin dan bahan-bahan karsinogenik di dalam usus dan mencegahkan pelb agai jenis penyakit kronik.

* Menggabungkan pelbagai jenis Vitamin B dan membekalkan zat-zat makanan penting

* Meningkat keimunan dan rintangan terhadap penyakit

* Mengurangkan lipid darah dan kolesterol, memperbaiki dan mencegah penyakit tekanan darah tinggi, arterioskskle-rosis dan penyakit-penyakit kardio-vaskular

* Mencegah dan memperbaiki masalah-masalah kulit seperti bintik-bintik berwarna dan jerawat.

5 comments:

Nur said...

saya nak bertanya tentang produk ni. apa kelebihan produk ni berbanding herballife dan super maxxx 5?
tolong terangkan secara detail.

i-Sheila Health & Beauty Care said...

hai nur,kelebihan produk ni ianya mengenyangkan produk ni bkn saje utk kurus kn badan tapi menyihatkan badan sbb produk ni berasaskn organik & fiber anything col la sya

E Cho said...

hai..adakah produk ini sesuai digunakan oleh kaum wanita shja? Kaum lelaki boleh guna produk ni x? dan adakah sesorng yg mengalami penyakit asthma/lelah boleh mengambil produk ini??

bea sandra said...

package & harga dia brp eh?

i-Sheila Health & Beauty Care said...

maaf kn sya E Cho lmbt reply, produk ni semua makan dr budak 1tahun smpai la umur nenek2 datuk2 sbb produk ni berasaskn organik tiada kesan sampingan yg ada semua penyakit blh ambil termasuk la asthma/lelah tp mesti ada cara2 mkn nya bkn mcm biasa jika E Cho ingin tahu lbh lanjut blh la hubungi saya di talian 017-6151404. TQ

untuk Bea Sandra pula harga nya rm250 utk 2 kotak 1 Dtone 1 Dgreen dlm nya ada 20 sachet setiap 1 kotak bermakna 40 sachet 20 pagi 20 mlm jika ingin mengetahui lbh lanjut sila hubungi saya 017-6151404. TQ